vineri, 12 iunie 2009

Proiecţie de fotografii în Parcul COPOU


Clubul Fotografilor de la Casa de Cultura "Mihai Ursachi" lanseaza o invitatie speciala iesenilor, simbata, la o proiectie de fotografii in aer liber, in parcul Copou. Aceasta proiectie inaugureaza un proiect mai vechi al Clubului Fotografilor, "Lanterna magica".

La fiecare sfirsit de saptamina, iesenii sint asteptati, de la ora 21.00, la proiectii de fotografii, insotite de un fundal sonor adecvat. Saptamina aceasta vor fi proiectate 200 de fotografii color si alb-negru, cu tematica variata, realizate de 20 dintre membrii clubului. Proiectia dureaza 40 de minute, insa organizatorii planuiesc sa o reia fie in seara respectiva, fie duminica seara.

Acest tip de intilnire dintre pasionatii de fotografie si ieseni se doreste a fi una permanenta, cel putin pe perioada verii, si a fost conceputa tocmai din dorinta "de a mai obisnui lumea cu fotografia", dupa cum explica unul dintre organizatori.

O parte dintre membrii Clubului Fotografilor vor merge simbata la Ipotesti, la Centrul National de Studii "Mihai Eminescu", unde, de la ora 12.00, are loc vernisajul expozitiei "Fotovers", numita asa pentru ca fiecare fotografie are ca titlu un vers eminescian.

Vor fi expuse 24 de lucrari realizate de 13 membri ai Clubului Fotografilor. Aceasta expozitie, care se doreste a fi inceputul construirii unui "pod" eminescian intre Copou si Ipotesti, poate fi vizitata in lunile iunie si iulie.


SURSA: Ziarul de Iaşi - ediţia on-line.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu