United Colours Of London - prima mea expoziție personală

               
A surprinde spiritul unei metropole precum Londra e cu siguranţă o poveste fără sfârşit. Oriunde te-ai afla eşti permanent sub o avalanşă de informaţii, forme, istorii, culori, mişcări, zgomote. Cu o istorie mai veche de 2000 de ani dar cu urme vizibile încă, cu semne la tot pasul lăsate de un popor care a influenţat major istoria civilizaţiei umane, Londra este un mai-mult-decât-oraş extrem de viu. Un tumult continuu, intens dar totuşi calm, aşezat, o forfotă aproape fără întrerupere dar fără hărmălaie, fără nici o urmă de tărăboi. Dacă reuşeşti să faci doi paşi în spate pentru a cuprinde mai bine imaginea de ansamblu începi să vezi de fapt urzeala unui mecanism uriaş, perfect articulat în care fiecare viaţa fiecărei rotiţe se derulează în ritmul său, dar într-o completă armonie cu întregul. Este precum un curcubeu care nu poate exista fără vreuna dintre componentele sale, oricât de diferite par ele. 
Această expoziţie se vrea un soi de microscop care prezintă o parte dintre celulele acestui organism, un mic pas în acea poveste fără de sfârşit a Londrei. 
Sunt prezentate 35 de fotografii 30x45 cm, realizate în Londra în perioada 25 iunie – 4 iulie 2014.


Toate imaginile prezentate aici au semnătură și se supun legilor drepturilor de autor din România și din Uniunea Europeană. Orice reproducere sau republicare sub orice formă fără acordul scris al autorului este strict interzisă și va fi sancționată conform legilor mai sus menționate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu